AJANKOHTAISTA


Viimeinen kokous. Noin 4,5 vuotta takana Kaarinan kaupungin varavaltuutettuna ja henkilöstölautakunnan puheenjohtajana. Paljon ehti tapahtua mm. uusi henkilöstöjohtaja valittiin ja tärkeistä asioista kuten henkilöstön hyvinvoinnista keskusteltiin sekä päätöksiä yhteisten asioiden hoitamisesta tehtiin. Kautta on nyt jäljellä kaksi viikkoa ja sitten kaupungintalon avaimien palautus. Kiitos kaikille, niin poliitikoille kuin virkamiehillekin, hyvästä ja mukavasta yhteistyöstä. Asioista saatettiin joskus olla eri mieltä, mutta hyvässä yhteishengessä toimittiin. Nyt on omasta valinnastani hetki aikaa edistää muita prioriteetteja elämässä. Se ei ole hyvästi vaan näkemiin. Aika näyttää...


Hieno tulos Vihreille Kaarinassa - kolme paikkaa lisää! Kiitos niin minua kuin muitakin vihreitä äänestäneille. Äänenne tukevat tulevina vuosina pehmeiden arvojen toteutumista Kaarinassa. Itse tipuin nyt varavaltuutetun paikalta, mutta tilalle tuli liuta uusia nuoria kykyjä. Mielenkiintoinen reilun neljän vuoden kausi opetti paljon politiikasta, kunnallisesta itsehallinnosta ja hyvästä henkilöstöjohtamisesta. Toivottavasti muutama hyvä päätöskin tuli matkan varrella tehtyä. Onnea uusille valtuutetuille!


Tutustu Kaarinan Vihreiden ajatuksiin ja ehdokkaisiin.


Kävin ennakkoäänestämässä. Käy sinäkin ti 4.4. mennessä tai sitten vaalipäivänä sunnuntaina 9.4.


Vaalityötä kovin tehty - liito-oravanpönttö kiinnitetty pihapuuhun ja linnunpönttö putsattu. Lintu oli tehnyt pesänsä joulukuusen muovisesta koristenauhasta... Tervetuloa uudet asukkaat!


Olen ehdolla kunnallisvaaleissa 2017. Minua saa äänestää numerolla 82 ja muut Kaarinan vihreät löytyvät numeroilla 69 - 101.


Henkilöstölautakunnassa oli taas tärkeitä asioita päätöksillä mm. henkilöstötilinpäätös ja lausunto uudesta hallintosäännöstä. Olen ylpeä lautakunnan työstä mm. sairaspoissaolojen määrä on laskenut ja työhyvinvointiin sekä hyvään esimiestyöhon on panostettu.


Nyt kun Littoisten bussit (2b ja 2c) kulkevat taas pitkästä aikaa kahdesti tunnissa niin sitä on itsekin alkanut taas puolivahingossa kulkemaan enemmän bussilla - näin se menee! Hienoa oli myös huomata kuinka pyörä- ja jalankulkuliikenteen sujuvuuteen oli käytetty suunnittelussa ajatusta. Tähän tarvittiin yhteisymmärrystä yli puolue- ja kuntarajojen ja vielä pientä kannustusta adressien muodossa mutta lopulta hyvää tuli!


Varavaltuutettu jälleen mukana Kaarinan valtuustossa tärkeiden asioiden parissa. Tänään listalla mm. vihreän valtuustoryhmän aloite sähköisen opetusympäristön alustariippumattomuudesta: http://kaarinanvihreat.fi/aloitteet/valtuustoaloite-kaarinan-s%C3%A4hk%C3%B6inen-opetusymp%C3%A4rist%C3%B6-alustariippumattomaksi


Varavaltuutettu taas Kaarinan valtuustossa; Ohjelmassa strategiaa, maankauppoja ja tilinpäätöstä.


Oletko tulevana sunnuntaina 19.4. kotipaikkakunnallasi? Jos et, niin muista äänestää tänään 14.4. viimeisenä ennakkoäänestyspäivänä. Ja mielellään tietysti Vihreitä, mutta jos et, niin äänestä kuitenkin - se on kansalaisoikeutesi, joka ei ole itsestäänselvyys kaikkialla maailmassa!


Kaarina-lehti uutisoi: Vihreät kampanjoivat saappaat sonnassa


Hevonkakkaa ja politiikkaa jakamassa tänään vihreän kasvuvoiman nimissä! #vihreät #kaarina


Hyvä energia = työllistävä, uusiutuva ja edullinen. Auringosta sitä tulee ihan ilmaiseksi - hyödyntäminen aurinkosähkönä, tuulena, aaltoina, ilma/maalämpönä tai biopolttoaineena maksaa, mutta muuttuu koko ajan edullisemmaksi. #energiaremontti #energia


Jääkarhukin haluaa suojella Arktiksen tuleville sukupolville! Hengessä mukana näiden rohkeiden suoran vaikuttamisen tien valinneiden kanssa. #greenpeace #savethearctic


Ensimmäinen valtuustoaloitteeni yhdessä vihreän ryhmän kanssa


Kaarinan valtuustossa jälleen; ohjelmassa tänään kaavoitusta, vesiosuuskuntia, kuntaliitoksia ja ensimmäinen itse valmisteltu aloite.


Edistetään yhdessä Tunnin junaa! Tämä toisi helpotusta monen Helsinkiin pendelöivän arkityöhön.


YMPÄRISTÖ - TYÖLLISYYS - KÖYHYYDEN TORJUNTA - KOULUTUS


Kiitos luottamuksesta - teen parhaani Kaarinan vihreiden puheenjohtajana vuonna 2015


Liity! Nyt on aika muuttaa Suomi vihreämmäksi. Eduskuntavaalit 8.-19.4.2015 lähestyvät ja työ on jo alkanut. Tule mukaan!


Varavaltuutettu hommissa taas; Kesken kiivaan budjettikeskustelun mukaan tiukkaan tablet-tietokonevääntöön!


Kansa on puhunut; lain edessä olemme jälleen vähän tasa-arvoisempia! Oli hienoa katsoa tänään eduskuntatalon edustalla kun sateenkaari ja vihreät liput liehuivat asian puolesta. Kiitos teille, jotka kampanjoitte ja äänestitte asian puolesta!


Kaarinan valtuustossa jälleen yhteisiä asioita hoitamassa.